Zorlu: İmam Hatipliler dava adamıdır

Zorlu: İmam Hatipliler dava adamıdır

Konya Ereğli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin açılışı kapsamında istişare ve tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, “ İmam Hatipliler dava adamıdır” dedi.

Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleşen istişare ve tanışma toplantısına AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Emniyet Müdürü Yücel Kaya ve diğer ilgililer katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KERİMDER Başkanı Duran Tıraş, imam hatiplilerin toplumun en önemli kesimlerinden birisi olduğunu ifade ederek, derneğin kurulması için büyük emeği geçen ve kısa bir süre önce vefat eden Mehmet Alparslan’a Allahtan rahmet diledi.

Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı ise, eğitim ve öğretime 38 yıllık bir süreçte hizmet veren ve hizmet vermeye devam eden imam hatip lisesinin mezunları ve mensuplarının toplumun önemli noktalarında ülkesine hizmet verdiğini dile getirdi.

İmam Hatiplilerin dava adamları olduğunu ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ise, uzun yıllardır toplumun geri planlarında tutulan ancak daima ön planda olan imam hatiplilerin şimdilerde hak ettikleri konumlara getirildiğini kaydederek, imam hatipli olmaktan şeref duyduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Arabaşı ihalesi yapıldı. İhalenin kapağını 7 bin lira ile derneğe destek veren Doç. Dr. Salih Yılmaz yaptı. Program daha sonra Arabaşı ikramı ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.