Zorlu, TİMAV Programına Katıldı

Zorlu, TİMAV Programına Katıldı

Zorlu, TİMAV Programına Katıldı

TİMAV'ın organize ettiği Din Öğretiminde Kalite Çalıştayı Programına Katıldı

Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yürüttüğü proje kapsamında planlanan  İmam Hatip Liselerinde Din Öğretiminde Kalite Çalıştayı,Konya'da başladı.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Bakanlık olarak, 2002-2003 öğretim yılında 440 olan İmam Hatip Lisesi sayısını 2014-2015 yılı itibarıyla bin 17'ye çıkardıklarını söyledi.

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı,  AK Parti AnkaraMilletvekili  Emrullah İşler de din eğitimi ve öğretiminin önemli bir konu olduğuna işaret etti.

Konya'da TİMAV'ın organize ettiği Din Öğretiminde Kalite Çalıştayları-2 Programına  Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu da katıldı. TİMAV Din Öğretiminde Kalite Çalıştayı Programında konuşma yapan Cem Zorlu  günümüzde din öğretimde kalite konusuna  değindi.

Çalıştayın açılışına, Konya Valisi Muammer ErolAK Parti Konya milletvekilleri, 50 ilden gelen İmam Hatip Lisesi mezunları, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.