CHP’nin Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar’a coşkulu karşılama

CHP’nin Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar’a coşkulu karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar, Yukarı Göndelen Mahallesinde kurbanlarla karşılandı. Daha sonra ilçe başkanlığında aday tanıtım toplantısında partililerle bir araya geldi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar düzenlenen aday tanıtım programında partililerle CHP İlçe başkanlığında buluştu.

Konya’nın Ereğli İlçesinde çok sayıda bir katılımın olduğu aday tanıtım programına; Cumhuriyet Halk  Partisi Ereğli İlçe Başkanı Nejat Türktaş, Geçmiş dönem İlçe başkanlarından Av. Mehmet Topbaş, emekli öğretmen Mehmet Karataş, Fatih San, Diş hekimi Veysel Gönülal, Ecevit Tatlıdil, , Ferudun Akpınar, Kadın Kolları Başkanı İsminaz Aldemir, parti ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, Muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe teşkilatında düzenlenen programda yapılan konuşmalarda ilçe başkanı Nejat Türktaş ve Başkan adayı Umut Akpınar’a yoğun ilgi olurken, alkışlar eşliğinde yapılan konuşmalarda başkan adayı Umut Akpınar, yapacağımız hizmetlerle dürüst bir belediyecilik anlayışıyla hemşehrilerimize hizmet edeceğini, kapısının her daima vatandaşa açık olacağını, kendisine verilen desteklerle inşallah başkan seçilerek, Ereğli’nin kazanacağına söyledi. Akpınar kendisine verilen destek nedeniyle herkese teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar’ın aday tanıtım programı toplu şekilde çekilen fotoğraf çekimiyle sona erdi.

dsc-1846.jpgdsc-1847.jpgdsc-1850.jpgdsc-1851.jpgdsc-1853.jpgdsc-1854-001.jpgdsc-1863.jpgdsc-1879.jpgdsc-1877.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.