İyi Parti İlçe Yönetiminden 17 Kişi Yeniden Refaha Katıldı

İyi Parti İlçe Yönetiminden 17 Kişi Yeniden Refaha Katıldı

İyi Parti İlçe Yönetiminde Bulunan İlçe Sekreteri Ve Kadın Kolları Başkanı Olmak Üzere 17 İlçe Yöneticisi, Yeniden Refah Partisine Katıldı

İyi Parti İlçe Yönetiminden istifa eden 17 kişiye Yeniden Refah Partisi seçim bürosunda düzenlenen törenle  parti rozeti takıldı.

Günden güne çoğalmaya devam ettiklerini belirten Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, Partimize katılan arkadaşlarıma teşekkür eder ve hoşgeldiniz diyorum’’ dedi.

 Özgüven: ‘’Delimahmutlu’ya bungalov evleri yapıldı. Bu Bungalov evleri kimin. Belediye şirketimi bunu kim yaptı. Özel sektör mü yaptı. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü Marangozhanesinde mi yapıldı. Bu Bungalov evlerin maliyeti ne. Belediyenin parasıyla yapıldıysa Delimahmutlu’da yapılan bungalov evlerinin Ereğli’ye faydası ne. Başka Bir ilçeye bunların ne anlamı var’’ diyerek Belediye Başkanı Oprukçu’ya soruları çoğalttı.

Eleştirilerine devam Eden Başkan Adayı Özkan Özgüven: ‘’Hal yapmaya başlayacaklarını gördüm sosyal medyada 5 yıldır neredeydiniz. 58 ay olmuş bizim verdiğimiz yüzdelik dilimleri kesmişsiniz. Asgari ücret alana %20 ile %80 arası katkı verelim demişiz. Yaptığı işe göre bu katkıyı sağlamışız. Asgari ücrete verdiğimiz farkları alarak benim fedakar işçilerimi zor duruma düşürdünüz. Seçim startını vermişiz sahaya çıkmışız sen belediyenin bütün personelini topla ben sizi sendikalı yapacağım ben size 3 bin 5 bin ekstra ek gelir vereceğim diye personeli mağdur edemezsin. Niye zamanında vermedin. Şimdi çıkmışlar ben 451 işçiyi çıkarmışım Belediye elinde Belediye evrakları elinde bilgisayarı elinde ispatla bakalım’’ dedi.

Program rozetlerin takılmasıyla son buldu.

3249b6a3-8b21-4b73-97ce-7f07eb84a018.jpg

5b49b5af-8a8c-47e2-a9bf-109db8dbb2ec.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.