Erdemlispor Ereğlispor penaltı gölüyle mağlüp etti

Erdemlispor Ereğlispor penaltı gölüyle mağlüp etti

Erdemlispor Ereğlispor penaltı gölüyle mağlüp etti

Temsilcimiz Ereğlispor Erdemli Belediyesporla, Mersin’in Erdemli İlçesinde oynanan maçta, Ereğlispor Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Ereğlispor Erdemli Belediyespor’a konuk olduğu maçta 1—0 mağlüp oldu.

Ereğlispor, deplasmanda konuk olduğu güney ekibi Erdemli Belediyespor maçından 3 puan için çıktığı müsabakada Maçın ilk dakikalarında rakibine karşı daha atak başladığı maçta skoru lehine değiştiremeyince, Erdemli Belediyespor maçın 17 dakikasında golle tanıştı. Erdemli Belediyespor kazandığı penaltı sonucu maçta öne geçti.
Temsilcimiz Ereğlispor 17. Dakikada penaltıdan yediği golle Erdemli Belediyespor karşısında 1-0 geriye düştüğü maçta ilk yarıda bu sonuçla tamamlandı.
Maçın ikinci yarısına her iki tarafta atak başlarken futbolcuların çabaları da skoru değiştiremezken, maçta uzatma bölümünde de gol gelmeyince Erdemlispor ilk yarıda bulduğu penaltı golüyle maçı kazanmasını’da bildi.
Ereğlispor 22 puanda kalırken Erdemli Belediyesporda aldığı bu 3 puanla puanını 10’a çıkarttı. Erdemli Belediyespor Liğin son sırasından averajla bir üstüne çıktı.
Maç sonucu : Erdemli Belediyespor : 1 Ereğlispor : 0


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.