Ünal Aysal: Sneijder herkese hayırlı olsun

Ünal Aysal: Sneijder herkese hayırlı olsun

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Wesley Sneijder transferinin hayırlı olmasını diledi

Başkan Ünal Aysal, Wesley Sneijder transferinin 10-12 gün içerisinde bittiğini kaydederken Hollandalı yıldızın sarı kırmızılı kulübe büyük güç katacağını açıkladı.

İşte Aysal'ın açıklamaları:
"Hepimize hayırlı olsun. 8 Ocak'ta ilk olarak bu olayı başlatmıştk. 10-12 günlük zaman içerisinde bu transfer gerçekleşmiş oldu. Büyük hedeflerimiz var. Derin ve büyük kadrolarla büyük takım olmaya devam ediyoruz. Daha büyük oyuncularla yolumuza devam etmeye devam ediyoruz. Biz de Sneijder'i izleyerek Galatasaray'dan keyif almaya devam edeceğiz. Akşamüstü sanıyorum İstanbul'a gelecek. Sağlık kontrollerinin ardından imza atacak diye planlıyoruz şu an."

"HOCAMIZ İSTERSE BİR İSİM DAHA ALIRIZ"
Bu akşamın konusu Sneijder'den başka transfer olup olmayacağı ile ilgili bir soruya da Başkan Aysal, "5 Şubat'a kadar zamanımız var. Hocamız isterse bir isim daha alırız." diye cevap verdi.

"SNEIJDER İÇİN GALATASARAY'DA OYNAMAK BAŞARIDIR"
Başkan Aysal, "Sneijder için de büyük başarı Galatasaray'da oynamak. Galatasaray'da kariyerini tamamlamak üzere buraya geldi. Tüm varlığıyla bize katkı sağlayacağını kendisi söyledi. Kuzeyli ve disiplinli bir oyuncu. Hocamız de gerekli şekilde idmanlarla onu takımımıza sokacaktır." dedi.

"MORATTI TAM BİR CENTİLMEN"
Başkan Aysal, Wesley Sneijder'in transfer sürecinde yaşananları anlatırken, İnter başkanına da övgüler yağdırarak şöyle devam etti:

"Moratti tam bir centilmen. Benim çok takdirimi kazandı, hem transfer için ilk görüşmemizde hem de sonrasında biz uzak kalmayı ve gelişmeleri beklemeyi seçtik. Güzel bir anlaşmayla ilerledik. Ben şahsen Moratti ile yaptığımız bu işbirliğinden dolayı çok mutlu oldum. İleride de inşallah kendisi ile farklı işlerde birlikte oluruz."
Başkan Aysal, Sneijder'in transferiyle birlikte beklentilerin de yükseldiğinin hatırlatılması üzerine ise "Detaylarına kadar anlattım daha önceden. Vizyonumuz çok belli. Biz Avrupa'nın en büyük 10 takımı arasına girmeyi hedeflemiştik ve bu yolda da adım adım ilerliyoruz." diye konuştu.

"SNEIJDER BENİ ARADI..."
GS TV'nin ardından Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' adlı programa telefonla bağlanan Başkan Ünal Aysal, Wesley Sneijder transferi ve Fatih Terim ile aralarında sorun olduğu iddialarına da cevap verdi. Başkan Aysal şunları söyledi:
"Sneijder beni aradı. Ben de onu tebrik ettim. Sneijder çok heyecanlı. Çok mutlu gözüküyor. Ailesi ile beraber gelecek. Çok iyi niyetli ve hırslı bir oyuncu. Bizim iyi takımımız var ama kadro derinliği lazım. Fatih Terim'in onayı olmadan bu transferi yapmak cüret işidir. Onun haberi elbette vardı."

"CARLINHOS'U KULÜBÜ SATMAYA YANAŞMADI"
Transferin gecikip gecikmediğinin sorulması üzerine ise Aysal, "Transfer aslında uzamadı. İki hafta böyle bir oyuncu ve detaylı bir işlem, bunun için çok kısa bir süre. Bu arada herkesin beklentisi 5 Şubat'a kadardı. Çilek ya da Portakal, Sneijder her meyvanın yerine oturacak biri. Carlinhos da Terim'in tercihleri arasında, kulübü satmaya yanaşmadı. Belki mevsim sonunda tekrar deneyeceğiz." diye cevap verdi.

"TERİM'İN AÇIKLAMALARINI ÜSTÜME ALMADIM"
Fatih Terim'in Cuma günkü açıklamalarının sorulması üzerine ise Aysal, "Ben üstüme almadım. Hocamızla ilişkimiz her zaman dikkatliydi. Medyanın hoca üzerinde büyük baskısı olmuştu. Medya cımbızla çekip, tabiri caizse romanlarla bunu oluşturdu. Fatih Terim'in tepkisi bunaydı. Zamanı geldiğinde de bunu açıklayacağını düşünüyorum.
Fatih Terim ile Bülent Tulun arasında ilk günlerde sorunlar oldu. Sonra devam etmedi. Artık kendi aralarında konuşabiliyorlar, yemek yiyebiliyorlar. Benden daha eski dostu Fatih Terim'in. Bunda artık ısrar etmeyi anlamıyorum." diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.